COLÒNIES DE 6è A CALA MONTJOI

 Els dies 12, 13 i 14 de juny l’alumnat de sisè va marxar de colònies a Cala Montjoi (Roses) per tancar la seva etapa al Pompeu.

El primer dia va ser d’allò més emocionant! Vam arribar a la cala en vaixell, que vam agafar prèviament al port de Roses. Tot i que ens va ploure força durant la tarda, això no ens va impedir gaudir de les activitats, com la Banana bus, tir amb arc, tirolina i estampació de samarretes.







Per acabar el dia, vam realitzar un joc de nit ben interessant amb temàtica de constel·lacions.

El dijous per fi va deixar de ploure i vam engegar el dia amb molta energia i ganes! Vam esmorzar bé per poder seguidament realitzar una gimcana d’orientació, piragua i coreografia.

A la tarda vam continuar amb rocòdrom, malabars, descoberta medi natural i temps lliure de platja.

 


 

A la nit va arribar un dels millors moments de les colònies: la discoteca i el karaoke! Ho vam donar tot!!!

Divendres ens vam llevar ben cansats i amb poca veu, però això no ens va impedir poder gaudir el dia al màxim. Vam realitzar una excursió al Puig de la Morisca, on vam observar unes meravelloses vistes! Tot seguit, vam realitzar una altra activitat de piragua i tennis platja.



Ja per tancar la nostra estada a Cala Montjoi, els monitors ens van fer entrega dels diplomes de participació d’aquestes colònies.

Han estat unes colònies espectaculars que de ben segur recordarem tota la vida!


Cap comentari